Eigenlijk zou u haar zelf moeten meemaken. Dan kunt u ervaren hoe enthousiast en inspirerend ze is. Zien hoe precies en perfect haar illustraties zijn. Leren hoe ze haar ‘trucjes’ gebruikt voor allerlei boeiende en speelse effecten.

 

Behalve een gedreven vormgever en docente staat Laura Broos ook met beide benen op de grond. Zij is een ondernemer die graag tegemoet komt aan de wensen van de klant. Haar kracht ligt in het vertalen van uw idee in een beeld dat past en overtuigt. Zo koos zij bijvoorbeeld de Jugendstil als beeldende vorm voor sommige decoraties en illustraties.

 

Laura Broos gebruikt uitsluitend de beste materialen en werkt vooral in aquarel en met de professionele Coloursoft kleurpotloden. Zij brengt deze technieken op een boeiende manier tot leven en deelt haar passie dan graag met anderen.

 

Daarom geeft zij workshops en cursussen. Ze zegt daarover: “Er schuilt in iedereen wel een kunstenaar. Je moet alleen het juiste laatje open trekken. Het is een boeiend proces om te ontdekken welke technieken en onderwerpen bij jou passen”.